Villa Kulla

PRÆSENTATION AF BØRNEHUSET

Børnehuset Villa Kulla er et børnehus med børn i alderen 0-6 år.

Børnehuset Villa Kulla består af  7 vuggestuegrupper fordelt i to afdelinger og 5 børnehavegrupper, der har sin egen afdeling.

Alle stuerne har direkte udgang til enten en af husets legepladser eller egen "have", derudover har Villa Kulla egen bålplads, hal og krearum og alrum.

Børnehuset er normeret til 182 børn.

 

VORES PÆDAGOGIK

I Børnehuset lægger vi vægt på et tæt og forplitgende forældresamarbejde og hverdagen er organiseret med fokus på dannelse, trivsel, udvikling og læring af alle vores børn gennem fællesskaber og tætte relationer. 

FAKTA OM BØRNEHUSET

Børnehuset er beliggende i et villakvarter i Skovlunde syd tæt på Skovlundebypark, Hønsebyen og Harrestrup Ådal, hvor Skovlunde syds institutioner har en naturhytte, der kan benyttes hele året.

BESØG BØRNEHUSET

Vi vil rigtig gerne lave rundvisninger for forældre, som ønsker, at se Villa Kulla i forbindelse med indmeldes af børn, der endnu ikke har fået plads i Villa Kulla, men for at tage hensyn til børn og personale ikke bliver forstyrret og afbrudt i deres hverdag har vi valgt at der holdes rundvisninger 1. gang måndeligt.

Ønsker du/I at komme til en af nedenstående rundvisninger, bedes I skrive en mail til Pædagogisk leder Kristina Bratved på krib@balk.dk, seneste 3 hverdage før I ønsker, at deltage i en rundvisning.

 

D. 11. marts 2020 kl.15.00

D. 1. april 2020 kl.15.00

D. 12. maj 2020 kl. 15.00

D. 10. juni 2020 kl.15.00